Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázati Felhívás Könyvírásra

 

A Dorogi Szénmedence Kultúrájáért Alapítvány (DSZKA)
pályázatot ír ki

WÁGNER FERENC (1949-2018)

a Bányász Szakszervezeti Szövetség és a Dorogi Szénmedence Kultúrájáért Alapítvány volt elnöke életéről és érdekérvényesítő munkásságáról szóló könyv megírására.

 

Pályázati részletek és feltételek:
A könyvben részletesen be kell mutatni Wágner Ferenc életútját, mozgalmi pályafutását, különös hangsúllyal szakszervezeti tevékenységére, tisztségviselői szerepvállalására, a Szövetség és az Alapítvány élén elért eredményeire.

A kötetben - interjúk formájában - nyilatkozzanak meg az elérhető közvetlen barátai, munkatársai, ismerősei, s jelenjenek meg a róla szóló fellelhető dokumentumok, írások, újságcikkek és az Őt ábrázoló fotók.

A könyv terjedelme maximum 200 oldal lehet.
Példányszám: 200 db.

A pályázónak be kell mutatni:

  • a könyv felépítését,
  • a várható összes költséget (10% eltérés lehetséges)
  • a várható nyomdába való leadás határidejét (amely legkésőbb 2019. április 30., ugyanis ez biztosítja, hogy a könyv a 2019. évi Bányásznapra megjelenjen)
  • a felkért lektort.

Beadási határidő:
2018. augusztus 31., e-mailen a bszov@invitel.hu vagy postai úton a következő címre: 2510 Dorog, Otthon tér 1. (ajánlott, tértivevény). Határidőn túl érkezett pályázatokat a DSZKA nem tud elfogadni.

A nyertes pályázóval az DSZKA szerződést köt.

Jelen pályázattal kapcsolatban felmerülő minden egyéb kérdést a fenti e-mail ill. postai címünkre elküldve, valamint a 06 (30) 945-5760-as mobilszámon a Kuratórium elnökének lehet feltenni.

Jó szerencsét!

Glevitzky István
a DSZKA elnöke

Dorog, 2018. június 12.